måndag 13 juni 2011

Viktchocken!

Ja, så skulle nog rubriken lyda om någon av kvällstidningarna rubriksatte detta inlägg. Men jag blev inte särskilt chockad när jag ställde mig på vågen imorse, snarare bedrövad. Jäkligt bedrövad.

87,1.
Fatta, ÅTTIOSJUKOMMAETTKILO!
AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH! Det är det mesta jag någonsin vägt.

Nu ska jag ta en vågpaus, jag blir så lätt viktfixerad. Nästa vägning blir 1 augusti. Fram till dess ska jag slita hårt - äta bra och röra mig mycket!

4 kommentarer:

  1. Får man fråga hur lång du är? 87 kg låter inte så farligt i mina öron iaf.. Så upp med hakan! :)

    SvaraRadera
  2. Du vet vad du gjort för att på relativt kort tid ha kommit dithän och du vet nu vad du inte ska göra. Vikt handlar ju så förbannat mycket om känslor för oss som äter när vi är glada, ledsna, arga, stressade, på något vis är det känslorna som behöver "tas om hand" först eller hitta någon form av stressreduceringsupplägg som funkar för en (yoga, avslappning, skogspromenader, ja du vet). Eller vad tror dù?

    SvaraRadera
  3. Sv. Jaaaaaaaa!!!!

    Hittade du det så lätt!?!

    Jag har för mig att jag googlade för något år sedan och gav upp, varför minns jag inte. Den där müslin är så fenomenalt god, för den är ju genomnyttig och ändå är det som att äta Start (som inte är annat än socker i princip)! Jag älskar konsistensen och med färska jordgubbar till blir det rena lyxen.

    Man ska väl kanske inte göra dubbel sats, vilket jag gjorde en gång, om man inte har för avsikt att äta upp den snabbt, müslin blev litet...lurvig, fortare än jag tänkt mig.

    Tack snälla för hjälpen! :)

    SvaraRadera
  4. Det är så tyst på din blogg..?

    Du vill inte fundera och rapportera kring hur det går för dig här?

    Jag tar gärna del av det du har att berätta.

    SvaraRadera