LÖRDAG Frukost: 1 tallrik fil med kellogs k, 1 smörgås med bregott och skinka Lunch: 3 pannkakor med sylt, 2 hårda mackor med smör och ost Mellanmål: 1 glas mousserande Förrätt: Våffelbit med crème fraiche, lök och löjrom, 1 öl Middag: Buffé - potatis, skinka, lax, köttjärpar, sallad, bröd, smör, 2 glas vin Efterrätt: Tårta, tre småkakor, 1 litet glas Baileys |
SÖNDAG Frukost: 1 tallrik fruktyoghurt med müsli, 1 smörgås med bregott och ost, 1 våffla med sylt och grädde Lunch: Pitabröd med kebabkött, dressing och sallad Middag: 3 smörgåsar (2 mjuka och en hård) med bregott mellan och mager ost, 1 litet glas lättfil |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar